Liefhebbers van de paardensport houden van het ouderwetse Achterhoekse landschap.

Ze willen zo veel mogelijk bospaadjes en onverharde wegen. Ze willen er in de vrije natuur op uit kunnen trekken met hun paarden. De Achterhoek wordt daaarom ook wel het Eldorado voor paardenliefhebbers genoemd. Het gebied leent zich uitstekend voor men- en ruitervakanties. Alle (zand) wegen zijn opengesteld voor ruiters en menners. Overigens kunt u langs de verharde wegen uitstekend in de zandbermen rijden.

Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto

Onze accommodatie is direct gelegen aan een bosgebied waar u met behulp van routes in het prachtige veen en heide gebied komt waar u kilometers kan paardrijden. Wij hebben voor u een plattegrond van de omgeving waarop routes in kaart gebracht zijn. Ook hebben wij voor u een aantal eigen uitgestippelde routes voor u beschreven.

Vlak bij de accomodatie is een uiterst moderne manege, dit maakt het voor de paardensport liefhebber extra aantrekkelijk om ruiter- en menactiviteiten te combineren met een luxe vakantie. De manege voldoet aan strenge normen en organiseert vele hippische activiteiten, zowel binnen als buiten.


Omgeving